Postma Kunststof Tanks

 Postma Kunststof TanksPostma Kunststof Tanks is een bedrijf waar ik zelf ongelofelijk positieve ervaringen mee heb. Het is namelijk zo dat ik werk als projectontwikkelaar en daardoor met veel leveranciers in aanraking kom. Daardoor weet ik dat ik ook niet altijd hoge verwachtingen hoef te hebben. Vooral de communicatie laat vaak te wensen over. Ik heb eens meegemaakt dat zij twee maanden lang niets lieten weten over mijn bestelling. Uiteindelijk heb ik hier zelf achteraan gebeld en toen ben ik hier dus achter gekomen. Zelf waardeer ik het een stuk meer als er proactief gecommuniceerd wordt. Daar heb ik dus ook wel echt op gelet toen ik op zoek ging naar een nieuwe watertank.

Postma Kunststof Tanks is een goed bedrijf

Postma Kunststof Tanks

Online las ik heel erg veel positieve recensies over Postma Kunststof Tanks. Dat gaf mij direct heel erg veel vertrouwen in hen. Toch wilde ik nog wel een aantal vragen stellen en daarvoor heb ik toen gebeld. Tijdens dit gesprek werd ik heel erg vriendelijk te woord gestaan en ik wist daarna precies waar ik aan toe was. Het fijne vond ik vooral dat ik het idee kreeg dat zij veel kennis van zaken had. Hierna heb ik online bij hen een offerte aangevraagd, omdat zij vooraf niet tegen mij kon zeggen hoe duur het ongeveer zou gaan worden.

Een hele goede prijs

Toen ik van Postma Kunststof Tanks respons kreeg op mijn aanvraag van de offerte was dit na ongeveer een week. Erg lang heb ik dus zeker niet hoeven te wachten en dat is natuurlijk altijd fijn. Daarnaast viel de prijs mij ook heel erg mee, want het zat nog ruim onder mijn budget. Inmiddels zijn alle watertanks ook al geleverd en ze zijn van hele goede kwaliteit. Het voelt alsof ik echt waar voor mijn geld heb gekregen.

Door Sjors