PBM

PBMMocht jij de afkorting PBM nog niet kennen, dan moet jij zeker even verder lezen. Dit is namelijk een term die ongelofelijk handig is om te kennen wanneer jij werkzaam bent in de bouw of een soortgelijke branche. Hierin is het namelijk van belang om te zorgen dat iedereen veilig zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren. Daarvoor kan het handig zijn om middelen in te zetten die dit ten goede komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bril of gehoorbescherming. Zelf was ik op zoek naar iets om al het stof tijdens werktijd tegen te gaan. Meerdere collega’s hadden hier al last van en daarom heb ik dit aangegeven bij mijn leidinggevende. Hij reageerde hier gelukkig heel erg fijn op en heeft mij toen de taak gegeven om maskertjes aan te gaan schaffen. Hiervoor kreeg ik een vast budget en daar moest ik sowieso onder blijven.

Schaf hier al jouw PBM en meer aan

PBM

Allereerst ben ik voor deze PBM in winkels gaan kijken, maar hier kon ik niet goed slagen. Het was namelijk zo dat de prijzen hier best wel hoog lagen en ik daarom niet goed uitkwam met het geld wat ik had. Van een collega kreeg ik de tip om eens online te gaan zoeken. Daarbij kwam ik al heel erg snel uit bij Al Je Veiligheid. Hier las ik goede verhalen van voorgaande klanten en daardoor had ik veel vertrouwen in hun producten en diensten. Uiteindelijk heb ik hier ook mijn bestelling geplaatst en daar ben ik onwijs over te spreken. De kwaliteit is heel erg goed en ik verwacht dat wij hier lang mee kunnen doen. De rekening was een stuk lager dan verwacht en daar was mijn baas dan weer heel erg blij mee. Kortom, dit is echt een aanrader voor iedereen die hiermee te maken heeft!

Door Sjors