Jonge Poerink

Als ondernemer is het belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie. Een effectieve manier om dit te doen is door gebruik te maken van opvallende buitenreclame. Met de juiste reclame-uitingen kun je de aandacht trekken van passerende klanten en zo je naamsbekendheid vergroten. In deze blog gaan we dieper in op twee vormen van buitenreclame die zeer effectief kunnen zijn: haakse lichtbakken en doosletters.

Haakse lichtbakken

Een haakse lichtbak is een opvallende reclame-uiting die vaak aan de gevel van een pand wordt bevestigd. Deze lichtbakken zijn gemaakt van aluminium en zijn voorzien van verlichting aan de binnenkant. Hierdoor vallen ze ook in het donker goed op. Het grote voordeel van haakse lichtbakken is dat ze in verschillende vormen en maten kunnen worden gemaakt. Hierdoor kun je de lichtbak volledig afstemmen op jouw huisstijl en boodschap.

Daarnaast kun je haakse lichtbakken ook laten voorzien van een opvallende print of belettering. Hierdoor wordt de boodschap nog duidelijker en trekt de reclame-uiting nog meer de aandacht. Wil je meer informatie over haakse lichtbakken? Neem dan een kijkje op onze website.

Doosletters

Doosletters zijn driedimensionale letters die vaak aan de gevel van een pand worden gemonteerd. Deze letters zijn gemaakt van kunststof of aluminium en kunnen verlicht worden. Doosletters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, waardoor je ze volledig kunt afstemmen op jouw huisstijl en boodschap.

Doosletters zijn zeer opvallend en trekken daardoor snel de aandacht van passerende klanten. Daarnaast kunnen doosletters ook worden voorzien van LED-verlichting, waardoor ze ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Opvallende reclame voor meer succes

Opvallende buitenreclame, zoals haakse lichtbakken en doosletters, kan een grote rol spelen in het vergroten van je naamsbekendheid en het aantrekken van nieuwe klanten. Door gebruik te maken van deze opvallende reclame-uitingen zorg je ervoor dat jouw bedrijf eruit springt en dat je de aandacht trekt van passerende klanten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Door Redactie