Wanneer jij op zoek bent naar een manager coach, dan ben je bij Dekkers Development aan het juiste adres. Hier kunnen zowel de business unit manager, directeur, HR manager en andere hogere managementpositie terecht voor coaching, workshops en advies. Truus Dekkers geeft deze sessies en kan jou helpen met het oplossen van bepaalde problemen. De tools die hier worden geleerd kan je zowel zakelijk, maar ook privé goed inzetten.

Sinds kort weet ik mij nu ook een houding te geven in drukke ruimtes. Meestal zocht ik een hoekje op waar ik mij schuil kon houden in de hoop dat er aan mij niets werd gevraagd.  

Wat een verschil

Tegenwoordig ben ik vaak het middelpunt van de vergaderingen. Sinds ik de sessies van manager coach heb gevolgd ben ik een ander persoon geworden. Truus Dekkers heeft mij geleerd om mij anders op te stellen tegenover mijn collega’s en medewerkers. Maar ook in de privésfeer weet ik mij nu een betere houding te geven. Het is voor mij een uitdaging geworden om juist de confrontatie op te zoeken in plaats van deze uit de weg te gaan. Sinds ik deze instelling heb, voel ik mij ook een stuk sterker in de schoenen staan.

 

 

 

Door Sjors