locker 6

Het thema van de afgelopen jaren zou je kunnen labelen met de woorden technische innovatie, en met Smart lockers is de kluisjes technologie hier zeer zeker niet in achtergebleven. Want tegenwoordig willen we al onze technologie smart hebben, onze horloges, onze deurbel, onze schoolborden en nu ook uiteindelijk onze lockers. smart lockers zijn lockers die volledig gedigitaliseerd zijn voor het gemak wat een smart product vaak met zich meebrengt. Dus lekker makkelijk voor als je van weinig gedoe houdt met kluisjes, of simpelweg een beter overzicht wil houden. Iets waar je als bedrijf zeer veel tijd mee kunt winnen.

Waarom nou precies een smartlocker?

Er zitten een tal van voordelen aan Smart lockers, maar het voornaamste voordeel is toch wel het gemak. Doordat alles geautomatiseerd is hoef je geen rekening met een inventaris van sleutels en slotjes en hoef je ook geen last te hebben van verloren codes. Je kan de kluisjes ook vrijgegeven laten worden via een pasje of via je mobiel. En ook de kluisjes verdelen is weinig moeite, want je kan via het systeem bepalen wie er gebruik van de kluisjes kan maken en ook nog eens hoe lang ze hier gebruik van kunnen maken.

Hoe laat je een smartlocker installeren?

De lockers komen in verschillende formaten beide klein en groot. Maar in tegenstelling tot normale lockers kosten smart lockers iets meer tijd om te laten installeren. Vanwege de bijbehorende systemen en software die door heel het gebouw loopt kun je ze immers niet zomaar neerzetten. Dus om van de handigheid van smart lockers gebruik te kunnen maken kun je hier het best professionals voor consulteren en eventueel laten door hen installeren. Mocht je nou nog meer te weten willen komen over smart lockers of zou je ze gelijk al in je gebouw willen hebben, neem dan gerust een kijkje op de website van wewo-ic via een van de links voor meer info.

Door Redactie