Online veiling van daanauctions biedt kwaliteit

Ik koop veel bij de online veiling van daanauctions, er staan heel veel mooie spullen tussen en vaak kan je voor een goedkoop prijsje het mee nemen, ligt er natuurlijk hoe hoog je wil gaan. Soms zie ik spullen bij de online veiling wat echt heel erg prijzig is, dan wil ik natuurlijk best wel wat voor betalen. Ik kwam bij de online veiling via een vriend van mij, hij was dus al jaren bezig met de online veiling, nu snapte ik waarom zijn bedrijf altijd zulke goede spullen had. Zelf heb ik naast mijn bedrijf ook een tweedehands winkel in mijn wijk, niet groot, maar hij wordt veel bezocht, via de online veiling haal ik dan soms meubelen en dergelijke die ik dan weer verkoop in mijn winkel. Soms zijn het exclusieve merken waar de klanten van mijn winkel erg blij mee zijn, ik had zelfs een keer een man uit de andere kant van het land die speciaal naar mijn winkel kwam om een meubel te kopen. Dat zijn gave dingen. Het is onderhand ook een soort van hobby geworden om de online veiling af te struinen en te bieden. Mijn vrouw heeft ook eens de online veiling geprobeerd, dit was voor haar echt niet leuk, ze bood overal op, met het idee dat ze overal wel weer op overgeboden werd, maar dit was niet zo, betekent dat we binnen een dag een fortuin kwijt waren aan de online veiling. Ik kan nu wel lachen om haar onhandigheid maar toen was ik woedend.

Door Sjors