Financial lease

Zeer tevreden op mijn bedrijfswagen dankzij Financial lease. Normaliter kocht ik altijd een tweedehandse bedrijfswagen in de hoop dat ik hier een lange tijd mee rond kan rijden. De klanten bezoeken en hopelijk kan ik in verloop van tijd mijn bedrijf wat verder uitbreiden. Alleen baal ik steeds weer als ik met pech langs de weg kom te staan. Dan zijn de onkosten mij veel te hoog, het komt ook altijd om momenten wanneer je hier niet op zit te wachten.

Financial lease

Enfin, ik was hier zo klaar mee. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuwe bedrijfswagen. Het liefst een auto waar ik zowel zakelijk als privé mee rond kan rijden. Het moet dus geen grote wagen worden maar een compacte wagen waar ik al mijn gereedschap ook in kwijt kan. Mijn vrouw kwam met de vraag waarom ik geen auto ga leasen. Dan heb je geen grote uitgave en kan je alsnog het werk voort blijven zetten.

Financial lease

Het zet je wel aan het denken

Hier ben ik zo geinteresseerd in waardoor ik ervoor heb gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een leasemaatschappij. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Financial lease. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke kosten wat je maandelijks moet voldoen. Overigens kun je binnen een week al een nieuwe auto hebben!

Door Sjors