grafisch ontwerp Amersfoort

Vanaf het moment dat wij Inez de Zwart hebben ingeschakeld om voor ons een grafisch ontwerp in Amersfoort te maken, lopen de zaken bijzonder goed. Voor onze business waren wij al een tijd op zoek naar een manier om in een korte tijd zoveel mogelijke ( nieuwe) klanten aan te trekken. Wat wij ook hadden verzonnen het leek wel dat ons bedrijf onzichtbaar bleef en de klanten bleven dan ook weg. Dan maar via het internet gekeken om een oplossing te vinden. Meteen kom ik op de website van Inez terecht en daar kwam antwoord op onze vraag. grafisch ontwerp Amersfoort

Portfolio

Bij het zien van de portfolio van Inez de Zwart, werd mij al snel duidelijk dat ik bij de juiste persoon was aan gekomen. Via het internet heb ik contact met haar opgezocht en een gesprek aangegaan. Tijdens dit gesprek kreeg ik al vele leuke ideeën te zien en te horen.

Inez heeft dan ook voor ons een mooi grafisch ontwerp in Amersfoort gemaakt. Je kan wel zien dat zij hier zeer professioneel in is en het resultaat was dan ook geweldig. Wij zijn nu zeer bekend aan het worden en dat is te danken aan de mooie posters en flyers die door Inez zijn ontworpen. 

Door Sjors