Voor het bedrukken van mooie metalen pennen gaat u naar Promopen.nl. Op onze website hebben wij een groot assortiment pennen. Wij verkopen onder andere budget, luxe, design en duurzame pennen. Wij zijn een online shop, daarnaast heeft Promopen ook een showroom waar u naartoe kunt.

Verschillende metalen pennen

Wij verkopen twee verschillende soorten metalen pennen. De ene is een normale metalen pen met een mooi, luxe design. Onze tweede soort pen is een metalen pen met op de achterkant een stylus. Dit is een pen waarmee je op je tablet, telefoon of ander touch screen scherm kunt zitten. Onze pennen zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Natuurlijk is het mogelijk om op al deze pennen het logo van uw bedrijf te plaatsen.

Goede service van promopen.nl

‘’Onlangs heb ik besteld bij Promopen. Op de website stond dat er een snelle levering was. Mijn pennen waren binnen 2 werkdagen al binnen en de service was top. Ik had een aantal vragen over tarieven van metalen pennen en die heb ik naar hen opgestuurd via het contactformulier. Hier werd na een aantal uur op geantwoord met precies de informatie die ik nodig had. Ik raad het mensen aan om hun pennen te laten bedrukken bij promopen.nl.’’

Contact

Heeft u verder nog vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste pen. U kunt ook bij ons in de showroom langskomen. Deze is gevestigd in Elst, Gelderland.

Door Sjors