Bierglazen bedrukken

Een eenvoudigere manier om reclame te maken voor je cafe of restaurant is met bierglazen bedrukken. Ieder biertjes wat wordt getapt of geschonken wordt een uiting van reclame, welk glas je ook gebruikt voor je gasten. Een mooi fluitje, een robuust glas of een echte bierpul voor degene die wel een stevig biertje lusten. Laat de naam van je bedrijf op het glas drukken of een logo, er zijn verschillende mogelijkheden betreft de kleuren die mogelijk zijn. Ook leuk om weg te geven, zo weet je zeker dat je gelegenheid door heel het land bekend wordt.

Bierglazen bedrukken

Ideaal vanwege het glas

Bierglazen bedrukken is natuurlijk ideaal vanwege het glas. Je hebt geen andere kleuren of materialen waarmee je te maken hebt die afleiden. Alleen het bedrukte gedeelte van het glas is zichtbaar, iedereen die een bierglas in zijn handen krijgt kijkt altijd op de opdruk. Daarom zal een reclame uiting op een glas altijd gezien worden, wie weet hoeveel keer het glas van eigenaar verwisseld in je restaurant of cafe. Dat het niet gezien wordt hoef je in ieder geval zeker niet bang voor te zijn. Leuk als promotie cadeau bij een bepaald aantal glazen bier.

Bierglazen bedrukken

Glazen voor je horecabedrijf

Verschillende soorten glazen zijn vaak een uiting van verschillende soorten bieren, bijna ieder bier heeft zijn eigen glas wel. Met bierglazen bedrukken geef je daar ook nog een extra signaal bij. Klanten zullen het biertje nog meer gaan waarderen, een drankje in een glas wat er speciaal voor is gemaakt smaakt nog lekkerder. Maar het hoeft niet altijd een merk of bedrijf te zijn wat je op de glazen laat zetten, een spreuk van het plaatselijke dorp of vereniging kan ook heel goed. Wees creatief en je creëert het unieke bierglas wat iedereen wilt hebben. Door glazen als promotie te gebruiken sla je twee vliegen in één klap.

Door Sjors