relatiegeschenken-groep-3510Kerstpakketten in een typisch mannen bedrijf

We kregen whisky kerstpakketten, ik vond dit zo grappig. Wie heeft dit ooit bedacht, kerstpakketten met drank er in. Whisky wordt veel gedronken op ons bedrijf, bij de na borrel en met successen. We hebben een leuk bedrijf en ik ben er blij dat ik er werk. Ik ben een jaar geleden ingestapt, net voor de kerst trouwens, toen kregen we kerstpakketten met sigaren, ook zo fantastisch. Nou hoor ik je denken, dit zijn voornamelijk mannen dingen, de zogezegde mannen kerstpakketten. Misschien is dat ook wel zo, we werken namelijk in een team met alleen maar mannen. Het is een mannen bedrijf en dit merk je flink, de concurrentie is altijd erg goed, wel gezond trouwens, maar we vinden het fijn om met elkaar te strijden. Het is niet dat we perse een mannen team willen, er is gewoon nog nooit een vrouw bij ons terecht gekomen. We zitten ook in een branche waar ik bijvoorbeeld mijn vriendin niet snel zie werken, terwijl zij ook een gehaaide dame is, ze doet sales en ze is er erg goed in. Spreekt denk ik zeven talen, heel goed allemaal, en is continu aan het bellen met het buitenland. Ik vind dit prachtig om te zien. De kerstpakketten bevielen erg goed, misschien wel te goed, want we hadden de kerstpakketten nog voordat we thuis waren opengemaakt. We deden een afsluit borrel, dit was erg gezellig. Ik heb hard moeten lachen, toch ergens wel fijn, dat het even ontspannen is en we onze hoofden een week leeg konden houden. We bedachten ons dat we een keer een personeelsuitje moeten doen met onze vrouwen erbij, er is nog maar een van ons vrijgezel, misschien kan een van de vrouwen wel een leuke vriendin mee nemen. Hij zag het in ieder geval wel zitten.

Door Sjors