Bent u op zoek naar een combinatie van kassasystemen, voor een combinatie van horeca, recreatie en administratieve doeleinden? Dan is het een goede keuze om te kiezen voor exclusiviteit en overzicht met de veelzijdigheid van de golfbaan oplossingen. Hier profiteert u van één ledenpas voor alle betaal- en gebruiksgemakken binnen handbereik. En benieuwd naar de belangrijkste kenmerken? Leden kunnen via een app opwaarderen én betalen, waardoor u dit niet meer handmatig hoeft te doen. Daarnaast draait het systeem ook zonder aanwezigheid van WiFi, zodat u altijd en overal gebruik kan maken van het kassasysteem.

Golfbaan oplossing

Benieuwd waarom u moet kiezen voor de golfbaan oplossing? U ervaart de gemakken van één ledenpas, u kunt gebruik maken van managementoplossingen voor de golfbaan en het systeem is razendsnel en trefzeker. En hoe gaat dat in zijn werk? Het systeem communiceert over alles wat er speelt binnen de golfbaan. Zo bent u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. En alles met het gebruik van één pas, van slagboom tot de starttijd en van bitterbal tot de golfballenautomaat. Zo weet u zeker dat alles omtrent het betaalsysteem geregeld is en hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Vanaf nu kunt u zich bezig houden met de kerntaken van uw bedrijf!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het is natuurlijk altijd belangrijk om kritisch te blijven, ook als u op zoek bent naar een bepaald kassasysteem. Want de kassa is een belangrijk onderdeel van het gehele afrekensysteem. En er vinden telkens ontwikkelingen plaats op het gebied van de automatisering van kassasystemen, welke nieuwe mogelijkheden kunnen bieden voor uw bedrijf. Bij Janssens Kassasystemen helpen wij u wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem voor in de golf branche. Bent u benieuwd wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op, door te bellen of te mailen.

Door Sjors