Niet iedereen is van nature een specialist in incasso en heeft een opleiding debiteurenbeheer afgerond. Wanneer openstaande facturen niet betaald worden hoor je vaak dezelfde smoezen. Als ondernemer achter je geld aan te moeten betekent vaak een grote investering in tijd en moeite. Om de kennis in het debiteurenbeheer te kunnen verbeteren is er de opleiding bij BMK Credit Management. Hier leer je om op professionele wijze een specialist in incasso te worden en daarmee het debiteurenbeheer en de kredietinformatie on goede banen te leiden.

Opleiding debiteurenbeheer
Met de training debiteurenbeheer van BMK Credit Management wordt je als ondernemer persoonlijk of samen met je medewerkers verder opgeleid om uw debiteurenbeheer beter te kunnen managen. Er wordt gewerkt aan meerdere disciplines waaronder de optimalisatie van het beheer en hoe je klanten telefonisch effectief te woord kan staan. Daarnaast wordt er gekeken naar de manier waarop je het beste structuur kunt aanbrengen in een aanmaningstraject.

Op een interactieve manier wordt het debiteurenbeheer zowel aan de voorkant als achterkant verder toegelicht. Hoe maak je goede en concrete afspraken over de openstaande facturen en hoe houd je daarbij de regie zelf in handen. De wijze van controles op een betaaltraject komen aan bod samen met een duidelijke stappenplan over hoe te handelen.

Na de opleiding debiteurenbeheer heb meerdere tools in handen om effectief met je eigen situatie aan de slag te gaan. De verschillende methodes zitten vol met tips om facturen snel te kunnen incasseren en doordat de training op de eigen werkplek is kan je de opgedane kennis gelijk in praktijk brengen. Zo wordt ook jij specialist in incasso.

Door Sjors