Film maken

Sinds een aantal jaar is het steeds belangrijker om gebruik te maken van visuele content. Dit komt voornamelijk doordat steeds meer mensen visuele content consumeren. Er wordt vaak gedacht dat dit vooral de jongeren zijn, echter is het zo dat de oudere generaties ook steeds meer uren op hun beeldscherm maken. Voor jongeren licht de schermtijd rond de 4 a 6 uur, voor ouderen is dit ongeveer 2 uur per dag. Kortom, er wordt veel content geconsumeerd. Hier kun jij met jouw organisatie gemakkelijk op inspelen. Je kunt er namelijk voor kiezen om een kwalitatieve video te laten maken door Profielfilm. Profielfilm is expert in het creëren en van hoogwaardige video’s.

Film maken

De impact van goede visuele content

Als jouw organisatie beschikt over de juiste visuele content is de kans groot dat dit veel bezoekers, leads en klanten op zal leveren. Zelfs als je video maar duizend keer bekeken wordt, zul je hierdoor toch extra omzet genereren. Daarnaast is het ook representatief om goede visuele content op je website te hebben staan. Sinds een aantal jaar is een website namelijk het visitekaartje van iedere organisatie. 

Luchtopnames laten verzorgen door Profielfilm

Naast dat Profielfilm opnames maakt vanaf de grond, zijn zij ook expert in het maken van beelden vanuit de lucht. Deze beelden worden door middel van een drone gemaakt. Doordat Profiel de benodigde ontheffingen heeft, kunnen zij bedrijfsmatig drones inzetten om luchtopnames voor jouw video’s te maken. 

Door Sjors