Sauna korting

Wist je dat je sauna korting kan gebruiken om een mooie dag samen te stellen? Zeker wanneer je die dag combineert met samen uiteten, een film kijken of een andere activiteit. Gezellig met zijn tweeën er op uit. Helemaal wanneer je samen iets te vieren hebt, de ander wilt verrassen of lekker de deur uit. Mocht dit je aanspreken dan heb ik nog wel een goed idee voor je. Zelf werd ik namelijk verrast met een wellness dagje. Hierbij moet ik zeggen dat ik erg genoten heb, waardoor ik deze tip met jullie wil gaan delen.

Rustgevend

Een combinatie met sauna korting

Afgelopen week waren mijn vriend en ik twee jaar samen. Hiervoor had hij een heel weekend gepland, alleen voor ons tweeën. Elke dagdeel stond er iets op het programma. Dat is ook niet zo gek, want je kan een hoop doen in Nijmegen. Het weekend startte met een etentje om vervolgens naar het hotel te gaan. De volgende ochtend nam hij me mee de bossen in. Zelf had ik een wandeling verwacht, maar dat liep iets anders. We stopten namelijk voor een groot centrum en dat Thermen te zijn. Thermen is een wellness centrum, waar ik wel een hele week zou willen verblijven. Niet alleen word je daar gastvrij ontvangen, maar je hebt ook een grote keuze aan mogelijkheden. Denk hierbij aan manicure en pedicure, baden, massages en natuurlijk sauna’s.

Arrangementen

Zelf gingen we eerst naar de sauna’s toe. Je kon zelfs kiezen in welke sauna of cabine je wilde. Er zijn namelijk verschillende temperaturen, waardoor je kan kiezen welke je zelf prettig vind. Onze dag was heerlijk, maar ik vroeg me af of dit weekendje niet te duur was. Hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Het is namelijk mogelijk om bij Thermen gebruik te maken van sauna korting. Dit gaf ons financieel meer ruimte, maar het kan voor jou ook aantrekkelijk zijn.

Door Sjors