AGV 2

Het werk gemakkelijker maken met machines en robots, zoals een agv, is een goede keuze voor mensen die de wereld willen helpen maar bezig zijn met hun eigen leven. In plaats van stil te zitten, kunnen deze personen de economie helpen door machines te bedienen of door gereedschappen en materialen te maken. Bovendien kunnen ze hun leven gemakkelijker maken door deze diensten op aanvraag aan te bieden. Deze mensen kunnen namelijk gemakkelijk hun leven wat leuker maken, door een doel in hun leven neer te zetten en echt met iets bezig te gaan. Hierdoor is het makkelijker om te gaan denken over wat je nou echt wilt en wat niet in het leven, en wat nou je uiteindelijke doelen zijn je je wilt bereiken met je bestaan.

Het gebruik van machines in de fabriek

Een machine zoals de agv is erg handig maar vooral makkelijker om te gebruiken. De meeste machines zijn namelijk zo makkelijk te besturen dat je soms kan denken dat deze machines beter zichzelf kunnen besturen. Daardoor is het makkelijk en misschien wel beter als een iemand een uitdaging geeft, dit geeft een persoon namelijk een doel, waar hij of zij naartoe kan werken. Dat maakt het dus ook makkelijk om iemand blij of vrolijk te maken en kan je denken dat het die persoon zijn leven ook beter gaat maken. Daardoor is het erg makkelijk en kan je kijken naar wat je voor iemand kan doen op dit soort gebied.

Mensen vooral gelijke kansen gaan geven

Mensen houden van gelijkheid, daarmee wordt bedoeld dat mensen het fijn vinden als ze gelijk behandeld worden zoals de rest. Dat kan je zien naar experimenten met apen en andere beesten die bijvoorbeeld snoepjes en voedsel krijgen, en daardoor jaloers worden op de ander. Als je mensen gaat vervangen door machines vervaagd dit gelijkheids gevoel en kunnen mensen best wel kwaad en boos worden op het systeem en misschien zelf in opstand komen. Dus denk aan de mensen met simpele banen want die hebben we ook nodig.

Door Redactie