social media beheer

Elk bedrijf heeft er wel mee te maken en dan is de hulp van een social media beheer, een ware must. Ons bedrijf is momenteel flink aan het groeien en daarom hebben wij nu wel de nodige aanpassingen nodig, om iedereen op de juiste manier te informeren. Vaak werden belangrijke mededelingen op borden in de kantine en in de hal van het bedrijf gehangen. Maar op de één of ander manier werd dit niet door iedereen gelezen. Hier moesten wij echt op zoek naar een andere oplossing, eentje die voor elke medewerker makkelijk te zien is.  social media beheer

Goed gesprek

Nadat wij een afspraak met het social media beheer hebben gehad, is ons duidelijk geworden dat wij een keuze kunnen maken uit verschillende beheerpakketten. Zo heb je brons, zilver en goud, het is aan jou in welk pakket jouw keuze valt. Wij hebben gekozen voor zilver’, hier worden wekelijks 10 berichten geplaatst en wordt er twee keer per week gereageerd op mentions, dm’s en reacties van volgers.

Vanaf het moment dat wij de hulp van  Social Business Kees hebben ingeschakeld, is ons een heleboel werk uit handen genomen. Maar ons doel is bereikt en krijgen wij regelmatig positieve reactie op onze advertenties.

Door Sjors