Helpen met websites onderhouden

Ik help mensen met hun websites, want het opzetten van websites is nog best wel makkelijk, maar het onderhouden van websites vinden mensen meestal wat lastiger. Ik vind het heel leuk om websites te moeten onderhouden, je kunt zoveel informatie halen uit je websites en waar je naar moet kijken, waar mensen niet veel naar kijken en moet je dit dan veranderen. Ik kijk altijd overal naar als ik websites moet onderhouden. Het is een hele klus, maar ik word er ook veel voor betaald en ik vind het ook nog eens leuk om te doen en daarom vind ik het ook helemaal niet erg om er veel moeite in te stoppen. Mijn werkgevers zijn meestal bedrijven, die hebben soms meerdere websites en die moet ik dan onderhouden. Ik kijk overal naar en als ik alles weet en heb opgeschreven, krijgt het bedrijf een feedback van mij over wat er goed gaat en wat ze anders moeten gaan doen. Al mijn werkgevers vinden het heel fijn om met mij samen te werken. Ze hoeven bijna niet meer om te kijken naar de websites van de bedrijven. Ik heb ook werkgevers die verschillende websites hebben waar ze bepaalde producten op verkopen, ook dit soort websites kan ik onderhouden. Ik hou wel van afwisseling en daarom vind ik het ook leuk om verschillende websites te mogen onderhouden. Veel mensen zouden dit niet verwachten van mij, gelukkig gaf een bedrijf mij een kans en door dat bedrijf ben ik heel groot geworden. Websites onderhouden is mijn werk en dat wil ik ook nog heel lang blijven doen.

Door Sjors