Op zoek naar inkt voor je printer? Afhankelijk van je printer zul je behoefte hebben aan een cartridge of een toner. Vaak wordt gedacht dat deze twee hetzelfde betekenen, maar er zijn daadwerkelijk wezenlijke verschillen op te sommen tussen de twee. Een cartridge bestaat namelijk uit vloeibaar inkt. Deze is terug te vinden in inktjet printers en is goedkoper in vergelijking met toner. Echter is dit vloeibare inkt maar tot bepaalde tijd houdbaar, hierna zal de cartridge vervangen moeten worden.

Toner vind je daarentegen terug in laserprinters. Dit is duurder maar gaat wel langer mee en is bestand tegen veelvuldig gebruik. Perfect voor printers op het kantoor, universiteiten en andere gebouwen waar veelvuldig geprint wordt. Sowieso zullen deze onderdelen van tijd tot tijd vervangen moeten worden, of je nu cartridges of toner gebruikt. Voor welke webshop kun je in dat geval het beste kiezen?

Inkt kopen bij Printerinktshop

Bij Printerinktshop kun je terecht voor zowel toner als cartridges. Bij deze webshop ontdek je een groot en gevarieerd assortiment waarin je alle merken vindt die je nodig hebt. Voor printers is het van belang dat de cartridge of toner van hetzelfde merk is. Bij Printerinktshop vind je alle grote merken van dit moment.

Bovendien zijn de klantvoorwaarden van dit digitale verkooppunt uitstekend. Ten eerste vind je nergens anders lage prijzen, en dat voor producten van een hoge kwaliteit! Bovendien ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis als je voor 23:59 uur bestelt. En hoe klein is de kans dat je dit niet doet? Bestel je voor meer dan 50 euro? Dan betaal je geen verzendkosten. Online betalen doe je gemakkelijk, snel en veilig. Bovendien is achteraf betalen ook mogelijk. Al jouw inkt behoeften worden voldaan bij Printerinktshop.

Door Redactie