Na een teleurstellend seizoen waarin Feyenoord met pijn en moeite maar met voetbal waarvan de tranen in je schouder schieten de derde plek van Nederland heeft veilig gesteld zitten we nu keihard in de zomer stop. Waar de spelers na een jaar lang te hebben gewanpresteerd met hun overbetaalde reet in Ibiza zitten moet de nieuwe algemeen directeur met een klein budget de spelers groep voor het volgende seizoen op volle oorlog sterkte krijgen. Niemand verwacht meer dan de derde plek van Feyenoord maar de supporters hopen op goed aanvallend voetbal met twee winstpartijen op Ajax. 

Feyenoord op de transfermarkt

Waar de meeste supporters zich al hadden neergelegd met een saaie transfer zomer waarbij alleen enkele jeugd- en ervaren spelers hun contract zouden tekenen of verlengen was er vandaag opeens de nummer drie uit Rusland. Niemand wilt er spelen maar Tony Vilhena gaat het doen. Wat een speler wat een feyenoord hart! 9 miljoen op de bank rekening en de vervangers staan te popelen om zijn plek over te nemen. Ayoub en jeugspelers Wout Burger staan al klaar. Van persie is weg maar heeft Cocku nog een paar maanden opgeleid. Clasie gaat terug naar Southampton (en staat in de belang stelling van AZ uit Alkmaar) maar wordt hopelijk op gevolgd door Tapia onze stuntelige strijder uit Peru. Laat die jeugd maar door stromen dan komt het goed met Feyenoord volgend seizoen. Nu Berghuis nog vervangen met een andere topper dan heb ik er vertrouwen in!

Nieuwe shirt sponsor Droom Parken 

Droom parken is de nieuwe shirt sponsor van Feyenoord. Dit gaat echt een stuk verder dan een LED Reclamebordmet hier op de tekst ‘Kom uw volgende burgelijke gezinsvakantie een weekje naar een droom park. Wel zonder cocaïne in je mik dan ouwe voetbal hooligan!’ Droomparken staat bijvoorbeeld het gehele seizoen op de shirtjes van Feyenoord. Zowel uit als thuis. Dat is nog eens een droom!

Door Redactie