Zou je graag een nieuw bed willen kopen voor in jouw slaapkamer? Dan zal je kunnen vaststellen dat er je op de markt heel wat verschillende soorten exemplaren van dienst kunnen zijn. Het is daarbij echter zeer belangrijk om er bij stil te blijven staan dat de eigenschappen per bed sterk kunnen verschillen. Neem nu bijvoorbeeld een Schramm bed. Voor dergelijke bedden geldt dat ze beschikken over een altijd afneembare stoffering evenals verschillende onderdelen die motorisch verstelbaar zijn. Spreken deze eigenschappen jou ook best aan? Dan is het zeker de moeite waard om even van naderbij kennis te maken met de bedden van het merk Schramm.

De unieke stoffering waar je op kan rekenen bij een Schramm bed

Eén van de redenen waarom ontzettend veel mensen zweren bij het kopen van een Schramm bed heeft betrekking tot de uitgebreide mogelijkheden die worden aangeboden met betrekking tot de stoffering van het bed. Wat dit betreft zal je bijvoorbeeld in eerste instantie kunnen vaststellen dat er sprake is van een ambachtelijke stoffering van het houten frame. Daarnaast geldt voor de stoffering dat er ook een keuze kan worden gemaakt tussen een strak of een bedrok exemplaar.

Eveneens niet onbelangrijk om te weten is dat je er bij een Schramm bed voor kan kiezen om de stoffering af te nemen. Dat kan bijvoorbeeld zeer handig zijn voor wat het schoonmaken van het bed betreft. In ieder geval is het zeker zo dat het merk Schramm voor wat de stoffering van je nieuwe bed betreft enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt.

Profiteer van het unieke twee-matrassen-systeem 

Het spreekt voor zich dat je bij het aanschaffen van een nieuw bed absoluut niet alleen aandacht zal willen besteden aan de stoffering waarover ze beschikt. Bovendien is het dan ook zo dat je ook zal willen kijken naar de manier waarop het bed is opgebouwd. Wat dit betreft kunnen we vaststellen bij Schramm dat er sprake is van een twee-matrassen-systeem. Deze bestaat uit: 

  1. Een flexibele bovenmatras;
  2. Een stabiele ondervering;

Het is vooral de combinatie van de twee bovenstaande elementen welke ervoor zorgt dat er niet alleen een optimale ondersteuning, maar tevens ook een prima ventilatie kan worden gerealiseerd. Ook dit is hoe dan ook een goede reden om te kiezen voor een Schramm bed. Ze kan in ieder geval jouw nachtrust met absolute zekerheid naar een hoger niveau tillen!

Motorisch in hoogte verstelbaar

Er zijn nog heel wat andere interessante redenen aan te halen ook waarom het de moeite waard kan zijn om de aanschaf van een Schramm bed te overwegen. Denk wat dit betreft bijvoorbeeld maar eens aan het feit dat er sprake is van motorisch in de hoogte verstelbare onderdelen. Het gaat hierbij dan concreet om de onderdelen die zich bevinden op schouder- en bekkenhoogte. Voor heel wat mensen is deze motorische verstelbaarheid allerminst een overbodige luxe. Ben jij ook iemand die hier de voorkeur aan geeft? Dan zal je kunnen vaststellen dat verder zoeken niet langer nodig is. De kans is immers zeer groot dat de Schramm bedden je precies datgene zullen leveren wat je zoekt. Mocht je toch niks vinden, dan biedt Swissflex misschien de oplossing!

Door Redactie