loopbaancoach Amsterdam

Nooit geweten dat ik bijzonder goede hulp heb gehad aan de loopbaancoach in Amsterdam. Al meerdere jaren werk ik bij het zelfde bedrijf en nog nooit was het in mij opgekomen om hier ooit weg te gaan. De laatste tijd kwamen er wel steeds meer geruchten dat er een reorganisatie aan zat te komen, maar daar maakte ik mij niet druk om. Tot wij op een gegeven moment allemaal moesten verzamelen in onze kantine. Dit gesprek was alles behalve prettig en de geruchten die ik had opgevangen in de wandelgangen werden waarheid.  loopbaancoach Amsterdam

Hulp gezocht

Naarmate de tijd vorderde kregen wij steeds meer te horen over de reorganisatie en ook ik maakte mij daar druk om. Daarom had ik besloten om zelf stappen te ondernemen en heb hiervoor een loopbaancoach in Amsterdam ingeschakeld. Cees Stegenga, eigenaar van The Coaching Experience heeft mij goed geholpen. Als eerste kreeg ik een intake gesprek en daarna een  persoonlijkheidstest. Deze test liet mij zien welke capaciteiten er bij mij allemaal zaten verscholen. Doordat ik deze stap heb gezet en heb ingezien dat er meer in mij verscholen zit, heb ik de stap naar een andere baan gemaakt. Zonder de hulp van  Cees Stegenga had ik dit nooit durven doen. 

Door Sjors