Facturen betalen

Wil je voor jouw bedrijf een goed incassobureau inschakelen? Dan kan ik je Bill Incasso van harte aanbevelen. Met ons bedrijf werken wij al een tijdje naar volle tevredenheid samen met Bill Incasso en sindsdien worden steeds meer facturen betaald. Het scheelt ons dus aanzienlijk veel geld. 

Een goed incassobureau inschakelen kan veel geld schelen

Een goed incassobureau inschakelenZoals gezegd kan een goed incassobureau inschakelen veel geld schelen. Doordat facturen sneller betaald worden en er steeds minder facturen zijn die onbetaald blijven, is het de investering meer dan waard. Via via ben ik bij Bill Incasso terecht gekomen. Ook zij waren erg te spreken over hun werkwijze. Wij hadden op dat moment te kampen met veel facturen die niet betaald werden dus dat kostte ons handen vol geld. Een stap naar een incassobureau vond ik nog best groot maar bij Bill Incasso kun je op een laagdrempelige manier terecht.

Pre incasso en incasso

Bill Incasso maakt onderscheid tussen pre incasso en incasso. Bij pre incasso draag je jouw debiteur al over voordat de laatste aanmaning is verstuurd. Hier zijn nog geen kosten aan verbonden. Niet voor je klant maar ook niet voor jou. Wanneer jouw debiteur een consument is dan verstuurd Bill Incasso een zogenaamde 14 dagen brief. Voor deze brief gelden wettelijke regels. Daarom is het fijn om deze brief door een incassobureau te laten versturen zodat je zeker weet dat het goed gaat en dat je niks bent vergeten. Dit kan een boel problemen achteraf voorkomen. Bij een zakelijke debiteur wordt ook een laatste aanmaning verstuurd wanneer je kiest voor pre incasso.

No cure, no pay

IncassobureauAls je klant dan nog steeds niet betaalt, dan treedt het incassotraject in werking. Alles gebeurt op basis van no cure no pay dus als je klant niet betaalt, hoef je zelf ook niet te betalen. Zo ben je niet meer geld kwijt dan nodig is en het maakt een goed incassobureau inschakelen een stuk aantrekkelijker.

 

Door Sjors