Heb jij zin in een leuke activiteit waar iedereen nog lang over napraat? Wil jij mensen de stuipen op het lijf jagen en ze allerlei onvoorziene situaties voorschotelen? Dan is een uitstapje naar escaperoom Rotterdam precies wat je zoekt. Het is een activiteit die anders is dan alle andere groepsuitjes, altijd stof doet opwaaien en waar mensen nog lang over napraten. In dit artikel vertellen we je alles over hoe jij van een bezoek aan de escaperoom het ultieme uitje maakt voor jong en oud. De activiteit is geschikt voor allerlei soorten groepen, van vrienden tot familie en van collega’s tot een vrijgezellengroep.

Bouw een wedstrijdelement in en verdeel de groep

Op zich is een escaperoom Rotterdam al een activiteit die gericht is op willen winnen en een mysterie oplossen. Je kunt het nog spannender maken als je de groep verdeelt in verschillende teams die hetzelfde thema escaperoom gaan ervaren. De groep met de snelste of slimste oplossing wint. Het leuke is dat je dan pas achteraf de winnaar kunt bepalen omdat je tijdens het spel niet van elkaar weet waar je staat. Zo geef je de activiteit een extra uitdaging en maak je het nog spannender voor iedereen.

Breng mensen samen in een escaperoom Rotterdam

Een escaperoom Rotterdam is een leuke manier om mensen samen te brengen en snel het ijs te breken. Het is een activiteit waarbij je verder komt als je samenwerkt en je leert elkaar meteen op een ongedwongen manier kennen. Ideaal dus als je met een groep mensen bent die elkaar nog niet zo goed of helemaal niet kent. Het is ook leuk om te doen met mensen die je al kent en hele andere kanten van mensen te ontdekken. Zo kan je Oma ineens een hele slimme speurneus blijken te zijn en je stoere neef een bangerik. Op die manier leer je mensen nog beter kennen en heb je samen een hoop plezier.

Jaag mensen de stuipen op het lijf

Een activiteit in een escaperoom Rotterdam is vaak een bloedstollend avontuur waarmee je de mensen de stuipen op het lijf kunt jagen. Steeds meer escaperooms bouwen levensechte mysteries en verhalen met lijken die uit de kast vallen en allerlei andere onverwachte verassingen en plotwendingen. Dat maakt de activiteit een verrassende en vooral spannende bezigheid. Meestal kun je kiezen uit verschillende thema’s en zo de plot kiezen die het beste bij jouw groep past.

Bouw een heel programma rondom escaperoom Rotterdam

Je hoeft het natuurlijk niet te laten bij een bezoek aan een escaperoom Rotterdam van LIVE Escape. Je maakt de dag compleet met een aanvullend programma. Zo kun je nog een speurtocht door de stad boeken bijvoorbeeld en met jouw groep gaan lunchen, borrelen en dineren. Er is voor ieder wat wils in Rotterdam en je kunt het programma zo vol maken als je wilt. Daarbij raden we je wel aan om ook tijd in te plannen voor ontspanning en voldoende tijd tussen de activiteiten door te plannen.

Door Redactie