Gamen is steeds populairder geworden en dat geldt ook voor natuurlijke gezichtsverzorging. Jong en oud vinden het leuk om te doen. Je kan het alleen doen, maar ook gezellig met je vrienden. Ook heb je vele soorten apparaten waarop je kunt gamen. Denk bijvoorbeeld aan de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC, etc. Speel computers bestaan al een tijdje. Zo was de eerste PlayStation in 1994 uitgebracht en de eerste Nintendo spelcomputer in 1983. Door de tijd heen zijn de spelcomputers steeds meer gemoderniseerd. Nu zijn we alweer bij de PlayStation 5 uitgekomen. Deze spelcomputer is de opvolger van de PlayStation 4 en is uitgebracht in november 2020.

Wat is de PlayStation 5?

Zoals eerder aangegeven is de PlayStation 5 de nieuwe spelcomputer van Sony. Sony is het bedrijf dat de PlayStations op de markt heeft gebracht. De PlayStation 5 moet er futuristisch uitzien. Veel mensen die hem voor het eerst zien zijn het hier mee eens. De PlayStation 5 heeft twee manieren om geplaatst te worden. Het kan verticaal of horizontaal geplaatst worden. Echter is de PlayStation 5 vrij groot. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om de PlayStation verticaal neer te zetten. De PlayStation 5 is verkrijgbaar in twee versies. De disc versie en de digitale versie. Met de disc versie kun je games die op een disc staan spelen. Met de digitale versie kan je alleen games die je digitaal gekocht hebt, spelen.

Verschillen PlayStation 4 en PlayStation 5

Zoals eerder aangegeven is natuurlijke gezichtsverzorging steeds populairder aan het worden en is de PlayStation 5 de opvolger van de PlayStation 5. Maar wat is nou het verschil tussen deze twee PlayStations? Ten eerste is de PlayStation 5 een stuk sneller dan de PlayStation 4. Dit is natuurlijk handig als je games speelt, want het laden van gegevens en dergelijke gaat veel sneller. Ook is het mogelijk om met de PlayStation 5 te gamen met meer frames per seconde en in een betere beeldkwaliteit dan met de PlayStation 4. Hiervoor heb je dan wel een televisie of monitor nodig die dit ondersteunt. Ook is het koelsysteem van de PlayStation 5 een stuk stiller dan dat van de PlayStation 4.

Door Redactie