refurbished laptop kopen

Besluit je een refurbished laptop kopen, of ga je toch voor een nieuwe? Hoe dan ook is het belangrijk om eens goed na te kijken wat voor processor je nodig hebt in deze laptop. Wanneer je namelijk een te kleine processor in de laptop hebt zul je wellicht merken dat je laptop wat traag is wanneer je grote bestanden hier op draait. Hieronder lees je hier meer over.

De cijfers van de processor van een laptop

Ten eerste moet je goed kijken naar de processor van de laptop wanneer je besluit een refurbished laptop kopen of een nieuwe. Dit is het onderdeel van een laptop dat bepaalt hoe snel de laptop werkt en wat je er allemaal mee kunt doen. Vaak is het zo dat hoe hoger het cijfer is van de productlijn, hoe beter de processor werkt. Wil je gewoon standaard en eenvoudig gebruik maken van de laptop? Dan is een 3 vaak al hoog zat, omdat je dan helemaal niet zo’n grote laptop opslag nodig hebt.

refurbished laptop kopen

Ga je grote bestanden gebruiken? Dan hoger nummer

Ga je een nieuwe of refurbished laptop kopen voor het bewerken van video’s of het spelen van grotere videogame bestanden, dan kun je het beste gaan voor een grotere processor, zoals een 5 of een 7. Dit betekent dat je meer bestanden op je laptop kunt gooien en ook met grotere bestanden kunt werken. Wanneer je namelijk grote video games gaat spelen op een laptop met een processor met een laag cijfer, dan zul je merken dat je laptop erg snel traag wordt en je andere standaard dingen niet meer werken. Vaak maakt je laptop dan ook erg veel lawaai. Dit moet je niet willen, dus zoek van te voren goed uit wat bij jou past!

Door Sjors