Een congrestolk: lang niet iedereen is er bekend mee. Heb jij regelmatig een internationaal congres bijgewoond? Dan geldt dit natuurlijk niet voor jou. Iedereen die weleens een congres heeft gehad met aanwezigen uit verschillenden landen, is bekend met een congrestolk. Dit is namelijk de persoon die zorgt voor de vertaling. En zo’n vertaling is wel zo makkelijk, want zo kunnen alle aanwezigen het congres goed volgen. Heb je een congres met daarbij mensen uit landen met verschillende talen? Dan moet je dus ook meerdere congrestolken inschakelen. Een congrestolk kan een tekst immers niet gelijktijdig in tien of meer talen vertalen.

Een congrestolk inschakelen

Heb jij binnenkort een congres en zoek jij nog een congrestolk? Dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij SIGV. Deze onderneming is namelijk gespecialiseerd in het aanbieden van een congrestolk voor ieder congres. Deze tolk vertaalt altijd simultaan, waardoor jouw congres nooit vertraging oploopt. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk om iedereen te blijven boeien. De congrestolk van SIGV maakt gebruik van een draadloos communicatiesysteem, waardoor iedereen in zijn eigen taal hoort wat er nu eigenlijk gezegd wordt.

Nog meer tolkdiensten

Ben jij niet op zoek naar een congrestolk, maar naar een andere tolk? Dan kan SIGV jou ook van dienst zijn. Hier kun je namelijk terecht voor verschillende tolken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan simultaantolken, consecutief tolken, fluisterend simultaantolken en gesprekstolken. Niet alleen voor een congres, seminar of meeting kun jij dus bij SIGV terecht. Ook voor een op een vertalingen kun je gerust een tolk inschakelen. Voor de communicatie is het namelijk van groot belang dat iedereen elkaar goed begrijpt.

Door Sjors