Vandaag de dag is alles een stuk makkelijker gemaakt, vooral met Change management communicatie. Grote bedrijven zoals de ABN AMRO, AEGON, COOP, Plus, SNS, Vodafone, maken gebruik van deze mogelijkheid. Deze professionele app zorgt er namelijk voor dat zowel de medewerkers van een bedrijf, maar ook de klanten en business partners snel en duidelijk de juiste informatie te zien krijgen. Via Incrowd is dit allemaal mogelijk.

Zo hadden wij voor een tijd terug een grote wijziging die per direct inging. Slechts door het versturen van een app naar iedereen werd deze wijziging meteen kenbaar gemaakt en konden de medewerkers ermee aan de slag.  

Abonnement

Door de zeer positieve ervaring met Change management communicatie hebben wij bij Incrowd een abonnement afgesloten. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat onze app in verschillende features, zoals apps in eigen huisstijl, streaming video, push notifications, documenten delen, quiz, poll en survey, feedback & interactie, nieuws, campagne, acties werd gemaakt. 

Sinds wij op deze manier onze medewerkers informeren horen wij alleen maar positieve reacties. Voor de app van leuke acties slaan het beste aan. Deze acties zijn zowel voor onze medewerkers als onze klanten zeer aantrekkelijk.

Heb je ook interesse gekregen in Incrowd, kijk dan eens op hun website, of neem contact met hun op.

Door Sjors