Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen die door de brievenbus passen? Bij de Verpakkingswebwinkel vindt u een ruime keuze aan brievenbusdoosjes van hoogwaardige kwaliteit.

Het grootste voordeel van verpakkingsmateriaal dat door de brievenbus past is dat de ontvanger niet meer thuis hoeft te blijven om een pakket in ontvangst te nemen. Dit brengt uiteindelijk tevens als voordeel met zich mee dat de bestelling sneller bij de juiste ontvanger terecht komt, doordat deze bij afwezigheid niet meer bij een ophaalpunt of buren opgehaald hoeft te worden.

Diverse mogelijkheden

Het assortiment van de Verpakkingswebwinkel omvat vele opties, zodat u kwalitatief goede doosjes kunt bestellen die daardoor perfect passen voor hetgeen waarvoor u ze gaat gebruiken.

De brievenbusdoosjes zijn verkrijgbaar met een boven- of zijsluiting of een plakstrip.

Daarnaast kunt uit diverse kleuren kiezen, zoals bruin, wit, grijs of bedrukt. En qua materiaal heft u de keuze uit golfkarton of massiefkarton.

De Verpakkingswebwinkel levert de doosjes in de standaardafmetingen: A4, A4+, A5 of A6, maar ook een aantal unieke afmetingen die u terug kunt vinden op de website.

Indien u op zoek bent naar een andere doos, bijvoorbeeld andere kleur, soort karton of net iets andere maat? Dan kunt u altijd contact opnemen met de Verpakkingswebwinkel voor de mogelijkheden.

Eenvoudig in elkaar te zetten

De brievenbusdoosjes zijn zeer eenvoudig in elkaar te zetten, doordat de vouwlijnen aangegeven zijn en ze enkel naar een kant toe gevouwen kunnen worden. Meer informatie kunt u terugvinden op de website.

Heeft u interesse bekijk dan de website voor de zeer scherpe tarieven en staffelkortingen!

Door Sjors