Laat je adviseren over bomen

Bomen zijn belangrijk voor mensen. Ze zorgen ervoor dat het leefbaar blijft maar geven de omgeving ook een beter uiterlijk. BTL Bomendienst werkt samen met een boomtechnisch adviseur om ervoor te zorgen dat bomen aangeplant, verzorgd en goed beheerd worden.

Taken van de bomendienst

BTL Bomendienst kan verschillende handelingen voor je verrichten als het om bomen gaat. Zo werken zij op de volgende gebieden: Boombeheer- en beleidsplannen, Boomveiligheidscontrole en nader onderzoek, Toezicht aanleg en bescherming, Bomen Effect Analyses, Groeiplaats en verplantbaarheidsonderzoek en Taxaties. Wat deze gebieden precies inhouden kun je op de website van BTL Bomendienst lezen.

Informeer bij het bedrijf wat er allemaal mogelijk is

Als je interesse hebt in de diensten die BTL op bomengebied kan verlenen kun je ook contact opnemen met het bedrijf. Vind je het bijvoorbeeld als gemeente erg belangrijk dat er voldoende bomen staan maar dat deze ook goed onderhouden worden zodat je inwoners ervan kunnen genieten? Dan kan de Bomendienst dit voor je realiseren.

Oplossingen voor problemen met bomen Omdat ze samenwerken met adviseurs op het gebied van bomen kun je ervan verzekerd zijn dat de klussen die ze uitvoeren goed gedaan worden en dat de bomen het belangrijkste zijn. Als er iets niet goed mee is of ze hebben een ziekte of iets dergelijks zal er altijd naar de juiste oplossing gezocht worden waarbij ernaar gestreefd wordt zoveel mogelijk groen te behouden. Mocht een boom net even niet op de goede plek staan dan kan er gekeken worden of het mogelijk is deze te verplanten zodat de boom niet opgeofferd hoeft te worden.

Door Redactie