Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje. Daarom is het altijd handig om een goede advocaat te hebben. Zorg dat alles goed en soepel verloopt zodat de situatie niet nog erger wordt dan dat hij al is.

Over bedrijfsongeval

De definitie van een bedrijfsongeval is wanneer een werknemer slachtoffer wordt van een ongeval op het werk. Je wilt dat al het gedoe zo snel mogelijk achter de rug is en dat lukt waarschijnlijk niet wanneer je alles zelf moet regelen. Een voorbeeld van een bedrijfsongeval is als je bijvoorbeeld op kantoor van de trap valt of wanneer je uitglijdt over een natte vloer die net gedweild is. Vaak is het zo bij bedrijfsongevallen dat de verzekeraar van de werkgever de kosten van het ongeval vergoedt. Om het hieronder te laten vallen moet er sprake zijn van twee dingen. De eerste is dat er schade opgelopen moet zijn tijdens het uitvoeren van overeengekomen werkzaamheden. De tweede voorwaarde is dat de werkgever zelf onvoldoende moet hebben gedaan om het probleem te voorkomen. Schakel nu de hulp in van dit bedrijf om alles goed te laten verlopen.

Eigen ervaring

Zelf had ik een aantal jaar geleden een nare bedrijfsongeval. Een van de plafondtegels was op mijn voet gevallen. Ik moest toen met een gebroken voet naar het ziekenhuis. Ik had dus geen zin om alle verdere zaken te gaan regelen qua verzekeringen enzovoorts. Ik ben erg tevreden over de diensten na de toch vervelende ervaring. Ze hebben mij goed geholpen en alles is erg soepel verlopen.

Door Sjors