Wanneer het aankomt op b2b leads, weet ik al snel dat ik een ander bedrijf moet inschakelen. Ik weet wel iets van internetmarketing, maar mijn kennis reikt niet ver genoeg. Vooral wanneer je kijkt naar de nieuwste ontwikkelingen. Ik hou het allemaal niet meer bij tegenwoordig. Ik heb dus een goed bedrijf gevonden die dit uitstekend voor mij kan doen. Ze leggen simpel uit wat ze doen en hoe ze voor mijn bedrijf meer leads genereren.

Het is een geringe investering en ze zijn resultaatgericht

Ik ben er echt heel erg blij mee. De investering is wat mij betreft minimaal, maar ik krijg er echt veel voor terug. Ik word direct gevonden op Google, waardoor ik meer klanten krijg. Voorheen denk ik dat ik op de vijfde pagina stond. Ja, dan ben je natuurlijk nooit goed voor een nieuwe zoekende klant. Je kiest altijd voor wat je als eerste ziet. Dit is natuurlijk niet helemaal waar, maar het is zeker goed om bovenaan te staan. Dit wil ik zo houden, dus ik besluit alles nu te doen via dit bedrijf. Ze leveren echt goede resultaten. Soms vind ik het een beetje magie zelfs. Wat mij betreft een aanrader, ook als je dus niks weet van marketing, dan moet je zeker hier eens naar kijken.

Door Sjors