Urn kopen

Een urn kopen kan een zeer emotionele aankoop zijn. Deze aanschaf wordt vaak gedaan wanneer je een dierbare hebt verloren. Maar ook een liefhebbend huisdier kan de aanleiding zijn om een urn te kopen. Veel mensen maken in huis een soort gedenkplekje om zo een persoon of huisdier nog te kunnen herdenken. Urnen zijn er in diverse modellen en maten te verkrijgen. Zo zijn er minimodellen te verkrijgen, maar ook modellen in de vorm van een roos. Heel apart, maar bijzonder mooi om in huis te hebben staan. 

Urn kopen

Bezoek de webshop

Vandaag de dag is er heel veel mogelijk om een dierbare te kunnen herdenken. Via de Assieraden Shop kan je al een impressie krijgen wat er zoal te koop is. Niet alleen mooie sieraden waar een beetje as van een dierbare in verwerkt kan worden. Ook diverse mooie urnen in bijzondere kleuren en modellen zijn hier te bestellen. 

Vroeger werd een dierbare in een grote urn gezet om daarna op een schouw geplaatst te worden. Veel familieleden konden hier alleen heen wanneer zij bij de betreffende persoon, waar deze urn stond, op visite kwamen. Tegenwoordig zijn er zeer mooie, kleine modellen te koop, waardoor meerdere mensen een beetje as van de dierbare in kunnen bewaren. Deze modellen zijn allemaal online te bezichtigen en te bestellen, kijk hiervoor op de Assieraden-Shop.

Door Sjors