logo (33)Administratiekantoor inschakelen was een goede optie

Ik begon een eigen bedrijf en moest na een jaar er achter komen dat ik een administratiekantoor moest inschakelen. Het opstarten ging moeizaam, het duurde allemaal iets te lang en ik moest heel veel regelen en uitzoeken, dit is lastig omdat je het ook allemaal precies moet snappen. Ik wilde namelijk echt geen fouten maken. Hierdoor was ik te druk met de administratie en had ik weinig tijd voor het daadwerkelijke doel van mijn bedrijf. Na een half jaar kwam dit een beetje op gang en wist ik het allemaal een beetje te structureren. Het bedrijf was een succes en het product verkocht uitermate goed, ik moest dus nog meer tijd zoeken, of kopen of nou ja, het kwam er op neer dat ik te weinig tijd had om het weer goed te organiseren. Een collega tipte mij op de mogelijkheden van een administratiekantoor. Je kan een administratiekantoor inschakelen om je administratie uit handen te geven, dit was denk ik wel wat ik goed kon gebruiken. Ik kon een afspraak in plannen met het administratiekantoor en het was een verfrissend goed gesprek, ik had er enorm veel vertrouwen in en sinds dien is het administratiekantoor nu bezig met mijn bedrijf. Ik betaal niet enorm veel en ze doen hun werk netjes. Dit geeft mij zoveel meer rust, het administratiekantoor neemt echt veel zorgen uit handen, ik kan mij weer volledig focussen op het product en op de groei er van, ook kan ik nu meer in de toekomst denken, hoe wil ik uit breiden en waar mee?

Door Sjors